όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Friday 23 March 2018

Μαθήματα γιόγκα

Εισαγωγή

Η γιόγκα αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες και πιο διαδεδομένες στις μέρες μας μεθόδους εκγύμνασης στην εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό. Το επίπεδο άσκησης της γιόγκα στην εγκυμοσύνη επιτρέπει σε όλες τις ενδιαφερόμενες μητέρες, ανεξάρτητα από το προηγούμενο επίπεδο άσκησης, να συμμετέχουν σε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολλά οφέλη.

 

yoga 2

Yoga στην εγκυμοσύνη

H γιόγκα στην εγκυμοσύνη ξεκινά από το δεύτερο τρίμηνο (μετά την 12η εβδομάδα) και στοχεύει στην ασφαλή εκγύμναση του σώματος, την στόχευση σε συγκεκριμένες μυικές ομάδες που βάλλονται στην διάρκεια της εγκυμοσύνης για την αποφυγή ενοχλήσεων και την βελτίωση αυτών, την διατήρηση της φυσικής σας κατάστασης ,την χαλάρωση του σώματος, την διδασκαλία της σωστής αναπνοής και συγκέντρωσης.

Στα μαθήματα γιόγκα του all4baby στοχεύουμε στην εξατομικευμένη φροντίδα και την προαγωγή της δικής σας ευεξίας και άσκησης εξατομικευμένα μέσα από τα ολιγομελή μας τμήματα και το ειδικευμένο μας προσωπικό.

Οι ασκήσεις του κάθε τριμήνου είναι διαφορετικές και έχουν διαφορετικούς στόχους και αποτέλεσμα. Στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας οι ασκήσεις yoga αποσκοπούν στο να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες του σώματός σας, να βελτιώσουν την φυσική σας κατάσταση, να προσθέσουν ευεξία στην καθημερινότητά σας και συναισθηματική ισορροπία. Επιπρόσθετα σε όλες τις εβδομάδες της εγκυμοσύνης η yoga θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το μωρό σας μέσω των ήχων, των αναπνοών και της αφής. Στο τρίτο τρίμηνο οι ασκήσεις στοχεύουν περισσότερο στην ευτοκία, δηλαδή την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για έναν εύκολο και ανώδυνο τοκετό.

Η γιόγκα μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλες τις εγκύους ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης και προηγούμενου επιπέδου άσκησης.

 

Yoga μετά τον τοκετό

H γιόγκα μετά τον τοκετό ξεκινά αμέσως μετά τoν τοκετό,  μόλις νιώσετε φυσικά έτοιμες να συμμετάσχετε και να φροντίσετε στην αποκατάσταση του σώματός σας. Οι ασκήσεις βασίζονται στην επαναφορά του σκελετικού και μυϊκού συστήματος μετά την εγκυμοσύνη και βελτίωση και επαναφορά της φυσικής σας κατάστασης. Η ευεξία, η αρμονία και η χαλάρωση προάγονται σε κάθε πρόγραμμα γιόγκα και ακόμα περισσότερο στην περίοδο μετά τον τοκετό.

Μέσα από τα μικρά τμήματα του all4baby σας δίνεται η δυνατότητα εξατομικευμένης και αποτελεσματικής εξάσκησης της κάθε γυναίκας ξεχωριστά μέσα από την φροντίδα και τις γνώσεις του εξειδικευμένου προσωπικού μας.

Σεβόμενη της ανάγκες των νέων μητέρων στα μαθήματα γιόγκα μετά τον τοκετό τα μωρά σας είναι ευπρόσδεκτα με την προσέλευσή σας.

Κόστος και προσφορές

Τα τμήματα γιόγκα του all4baby διατηρούν υψηλό επίπεδο εξάσκησης αλλά χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα τμήματά μας και να δοκιμάσετε δωρεάν μια συνεδρία γιόγκα στην εγκυμοσύνη ή μετά τον τοκετό.

Κόστος εγγραφής 10 ευρώ

Μηνιαία συνδρομή : 55 ευρώ για μία συνεδρία ανά εβδομάδα

                                       ή 85 ευρώ για δύο φορές την εβδομάδα

Ενημερωθείτε για τις συχνές μας προσφορές σε όλες μας τις υπηρεσίες και επωφεληθείτε από εκπτώσεις συνδυαστικά και των υπόλοιπων υπηρεσιών μας.

Πρόγραμμα τμημάτων

Στην σελίδα μας συμβαίνει τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα τμήματα αλλά και στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.

 

 


Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.