όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Wednesday 23 May 2018

Βοήθεια στο σπίτι μετά τον τοκετό

 

To all4baby με το πρόγραμμα “βοήθεια στο σπίτι μετά τον τοκετό” του all4baby@home έρχεται στο σπίτι σας και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής φροντίδας στις νέες μητέρες και τους νέους μπαμπάδες.

Η φροντίδα δε σταματά στον τοκετό αλλά συνεχίζεται και είναι αναγκαία. Αρκετές νέες μητέρες συναντούν προβλήματα είτε με το θηλασμό είτε με τη φροντίδα του μωρού τις πρώτες ημέρες και εβδομάδες μετά την επιστροφή στο σπίτι.

Οποιαδήποτε και εάν είναι η δική σας ανάγκη η μαία του all4baby είναι κοντά σας για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το θηλασμό ή τη φροντίδα του μωρού σας.

                                                                                                                                                

Βοήθεια στην φροντίδα του μωρού

βοήθεια στο σπίτι 1

Πότε μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια με τη φροντίδα του μωρού σας;

Εάν νιώθετε μειωμένη αυτοπεποίθηση σχετικά με την φροντίδα του μωρού σας ή θα θέλατε μια επαγγελματική καθοδήγηση το all4baby@home και η μαία Γεωργία Λεζέ είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει στο τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να κάνετε παιχνίδι την αλλαγή της πάνας ή το μπάνιο του μωρού σας.

Η υπηρεσία φαίνεται να είναι αρκετά χρήσιμη στις μητέρες που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ή μόλις πήραν το μωρό τους από τη μονάδα προώρων.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Με το πρόγραμμα all4baby@home η μαία μας έρχεται στο σπίτι σας  κατόπιν ραντεβού και λύνει μαζί σας οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη φροντίδα του μωρού σας. Τα ραντεβού μας συνοδεύονται από πρακτική εξάσκηση του ζευγαριού πάνω στη φροντίδα μωρού (αλλαγή πάνας ή μπάνιο νεογέννητου).

Τι γίνεται εάν έχετε κάποια ερώτηση;

Μπορείτε να υποβάλλετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη φροντίδα του μωρού σας μέσω facebook,twitter και email στο all4baby@gmail.com. Θα απαντήσουμε άμεσα σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση.

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες;

Καλέστε στα τηλέφωνα Επικοινωνίας μας και κάντε τις ερωτήσεις σας.

 

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.