όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Friday 23 March 2018

Προτεινόμενα θήλαστρα

 

Χρείαζεστε βοήθεια στο θηλασμό;

 

Η αγορά ή η ενοικίαση ενός θήλαστρου μπορεί να σας απασχολήσουν ήδη από την εγκυμοσύνη και να σας οδηγήσουν σε μη στοχευμένες αγορές, οι οποίες ίσως σας επιβαρύνουν άσκοπα. Η παρακάτω λίστα ίσως γίνει βοηθητική για εσάς που στοχεύετε στην αγορά ή στην ενοικίαση κάποιου θηλάστρου. Να θυμάστε ότι η άντληση γάλακτος πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας ατομικές ανάγκες

 

Χειροκίνητα Θήλαστρα

 

 • Medela Harmony: αποτελεσματικό για περιστασιακή χρήση,ταξίδια κτλ. ,εύκολο στον καθαρισμό με κόστος περίπου 55€.
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ.
 • Avent Isis: αποτελεσματικό για περιστασιακή χρήση,εύκολο στον καθαρισμό με κόστος περίπου 45€.
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ.
 • Ameda one handed manual breastpump: αποτελεσματικό για περιστασιακή χρήση,εύκολο στον καθαρισμό με κόστος περίπου 60€
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ.

 

Ηλεκτρικά Θήλαστρα Μπαταρίας (με αντάπτορα)

 • Medela Swing: ιδανικό για περιστασιακή χρήση και ανάγκη λίγων αντλήσεων ημερησίως (πχ. επιστροφή στην εργασία),θήλαστρο 2 φάσεων που ομοιάζει αρκετά τις θηλαστικές κινήσεις ενός τελειόμηνου μωρού και σκοπεύει στην αποτελεσματικότερη άντληση και τη διατήρηση επαρκούς ποσότητας παραγωγής γάλακτος,στην α’ φάση παράγει 120 κύκλους/λεπτό με ένταση που ρυθμίζεται από εσάς και στη β’ φάση παράγει έως και 90 κύκλους με ένταση που ρυθμίζεται από εσάς,αυτόματη ρύθμιση κύκλων, εύκολο στον καθαρισμό με κόστος περίπου 160€ το μονό και 220€  το διπλό.
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ
 • Avent Single Electric Comfort Breast Pump : ιδανικό για περιστασιακή χρήση και ανάγκη λίγων αντλήσεων ημερησίως,παράγει πάνω από 30 κύκλους/λεπτό , αυτόματη ρύθμιση κύκλων,εύκολο στον καθαρισμό με κόστος 100€ το μονό και 150€ το διπλό.
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ
 • Mini electric Medela: ιδανικό για περιστασιακή χρήση,αποτελεσματικό θήλαστρο που παράγει από 30 έως 38 κύκλους/λεπτό(λίγο λιγότερο από τους 48 κύκλους/λεπτό που παράγει ένα τελειόμηνο μωρό θηλάζοντας), αυτόματη ρύθμιση κύκλων, η δική σας συμμετοχή έγκειται στην αύξηση της έντασης,αναρρόφησης(συνίσταται να ανεβαίνει μέχρι εκεί που το αντέχετε χωρίς να πονάει),εύκολο στον καθαρισμό με κόστος περίπου 100€.
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ.
 • Ameda Purely Yours:ιδανικό για περιστασιακή χρήση και ανάγκη λίγων αντλήσεων ημερησίως,δεν έχει αυτόματους κύκλους,ευκολο στον καθαρισμό με κόστος 140€ το μονό και 160€ το διπλό.
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ

 

Επαγγελματικά Θήλαστρα(ηλεκτρικά)

 • Medela Symphony: θήλαστρο 2 φάσεων για την κάλυψη αναγκών πολλαπλών αντλήσεων ή και αποκλειστικών αντλήσεων,από τα πιο αποτελεσματικά θήλαστρα για τη διατήρηση και ενίσχυση της παραγωγής γάλακτος,με αυτόματη ρύθμιση κύκλων που φτάνουν τα πρώτα λεπτά τους 120 και στη συνέχεια τους 90 και με ένταση που ρυθμίζεται εσείς ανάλογα με την αίσθηση του στήθους, μπορεί να σας προβληματίσει η συναρμολόγηση και ο καθαρισμός(δώστε έμφαση στις οδηγίες χρήσης) ενοικιάζεται με 60€ /μήνα
  Περισσότερες πληροφορίες  εδώ.
 • Ameda Elite: θήλαστρο για την κάλυψη αναγκών πολλαπλών αντλήσεων ή και αποκλειστικών αντλήσεων,από τα πιο αποτελεσματικά θήλαστρα για τη διατήρηση και ενίσχυση της παραγωγής γάλακτος,με κύκλους και ένταση που ρυθμίζονται από εσάς(30 με 60 κύκλοι και δύναμη εισρόφησης εώς 230 mm Hg),εύκολο στον καθαρισμό, με κόστος ενοικίασης 40€/μήνα
  Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές εδώ.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με το θηλασμό συμβουλευτείτε το all4baby και το σύμβουλο θηλασμού του κέντρου μας. Είμαστε ένα τηλέφωνο ή ένα κλικ μακριά! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαθήματα Θηλασμού

 

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κιφησίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Trackbacks for this post

Leave a comment

Send comment »

All4baby Center & All4baby@Home

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

Η Διεύθυνση του Γραφείου μας

Κορινθίας 2, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Γραφείου: 210-7485743, 697-8837806

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.