όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Friday 23 March 2018

Τι είναι ο σύμβουλος θηλασμού ibclc;

Καθημερινά η νέα μητέρα από την εγκυμοσύνη ή την λοχεία βρίσκεται μπροστά σε υπερπληθώρα πληροφοριών και συμβουλών σχετικά με την καλύτερη πρακτική θηλασμού. Ο όγκος της πληροφορίας, οι συγκρουόμενες απόψεις και η έλλειψη συνέχειας στην φροντίδα πολύ λίγο βοηθητικές μπορεί να είναι για εσάς που ψάχνετε την πιο έγκυρη, άμεση και σωστή λύση σχετικά με θέματα θηλασμού.
Ο σύμβουλος θηλασμού είναι ο επαγγελματίας υγείας, μαία, νοσηλεύτρια, σύμβουλος μητρότητας, παιδίατρος κ.λ.π. που θα σας κατευθύνει σωστά με βάση την πιστοποιημένη γνώση του. Όλοι οι σύμβουλοι θηλασμού διακατέχονται από τις ίδιες αρχές για τον θηλασμό , θεωρούμενες ως η χρυσοί κανόνες θηλασμού, και αξιολογούνται για να αποκτήσουν και να διατηρήσουν τον τίτλο τους σε παγκόσμια κλίμακα από τον Διεθνή Οργανισμό συμβουλίων θηλασμού IBLCE.
Η γνώση τους συνεχώς ανανεώνεται και βασίζεται σε διεθνή ερευνητικά δεδομένα ενώ η πιστοποίηση δίνετε κατ´οπιν εξετάσεων και ανανεώνεται κάθε 5 χρόνια. ´Έτσι κάθε νέα μητέρα μπορεί να είναι πιο σίγουρη πως η συμβουλευτική που λαμβάνει για τον θηλασμό είναι η εγκυρότερη και η πιο σωστή για την δική της περίπτωση.

Ποια είναι η δουλεία ενός συμβούλου θηλασμού ibclc;

Η δουλεία ενός συμβούλου θηλασμού είναι να βελτιώνει τα αποτελέσματα του θηλασμού για την μητέρα και το μωρό της. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους οι σύμβουλοι θηλασμού έχουν καταφέρει να ανεβάσουν τα επίπεδα επιτυχίας και διατήρησης της γαλουχίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και έτσι να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία της οικογενείας και της κοινωνίας.

Οι σύμβουλοι θηλασμού μέσω της δουλειάς τους μειώνουν το κόστος της ανατροφής των μωρών για της οικογένειες και το κόστος της υγείας, απομακρύνοντας τα βρέφη από τους κινδύνους που κρύβει η χρήση ξένου γάλακτος.

Η σωστή συμβουλευτική από ειδικούς αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας ως νέα μητέρα και συμβάλλει στην θετικότερη εμπειρία σας στην μητρότητα. Με απλά λόγια η σωστή συμβουλή , δίνει άμεσα λύση στο πρόβλημα και κάνει ευκολότερο το θηλασμό για την νέα μητέρα. Έτσι οι τελματικές σκέψεις και η απόγνωση , που συχνά μπορεί να νιώσετε φεύγουν.

Ο σύμβουλος θηλασμού μπορεί να αναγάγει τις πολιτικές των νοσοκομείων, ινστιτούτων ή άλλων οργανισμών σε φιλικότερες προς τα βρέφη και την μητέρα για τον θηλασμό. Έτσι η καθημερινότητα και η πρακτική του θηλασμού βελτιώνεται.

Τέλος ο σύμβουλος θηλασμού βελτιώνει την εικόνα, την ανταγωνιστικότητα και την ασκούμενη πρακτική ενός οργανισμού, κλινικής ή κέντρου συμβάλλοντας σε αποτελεσματικότερες υπηρεσίες υγείας που βασίζονται σε κοντοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Που θα βρείτε σύμβουλο θηλασμού;

Στο all4baby η διεθνώς πιστοποιημένη συμβουλος Γεωργία Λεζέ μπορεί να βοηθήσει κάθε νέα μητέρα στο έργο της με το θηλασμό, παράσχοντας εξατομικευμένη συμβουλευτική σε ατομικές συνεδρίες είτε στην κλινική θηλασμού του all4baby είτε σε κατ´οίκον επισκέψεις. Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα επικοινανίας μας 2107485743 ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω facebook ή email.

Λίστα με τους διεθνώς πιστοποιημένους συμβούλους ibclc θα βρείτε στα ακόλουθα link

https://www.mitrikosthilasmos.com/2009/08/ibclc.html

https://iblce.org/resources/iblce-registry/

Επίσημη Λίστα των Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC (ενημερώνεται τρεις φορές ανά έτος με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου)

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κιφησίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Leave a comment

Send comment »

All4baby Center & All4baby@Home

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

Η Διεύθυνση του Γραφείου μας

Κορινθίας 2, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Γραφείου: 210-7485743, 697-8837806

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.