όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Saturday 17 March 2018

Πως μπορείτε να συμμετέχετε στα on line μαθήματα του all4baby;

 Εισαγωγή

Ακολουθείστε απλά βήματα και φέρτε την ενημέρωση κοντά σας μέσω διαδικτύου!

Βήμα 1

Η συμμετοχή σας στα on line μαθήματα του all4baby είναι απλή και χρειάζεστε πολύ λίγα μέσα για να συνδεθείτε μαζί μας.

Χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, πρόσβαση στο ίντερνετ, μικρόφωνο και κάμερα web για να μπορείτε να συμμετέχετε με τις δικές σας ερωτήσεις και  λογαριασμό Skype.

Eάν δεν έχετε λογαριασμό skype δημιουργείστε έναν εύκολα και γρήγορα πατώντας εδώ.( https://login.skype.com/account/signup-form)

Βήμα 2

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας και συμπεριληφθείτε στην λίστα των συμμετεχόντων για το επόμενο προγραμματισμένο μάθημα που άπτεται του ενδιαφέροντός σας.

Βήμα 3

Καταθέστε 24 ώρες πριν την έναρξη του προγραμματισμένου σας μαθήματος στο λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς ¨

Αριθμός λογαριασμού ¨5015058767081

IBAN: GR0901720150005015

Δικαιούχος : Γεωργία Λεζέ

Το ποσό των 18 ευρώ για κάθε μάθημα που θα θελήσετε να συμμετέχετε μεμονωμένα ή συνολικά, αναφέροντας το όνομά σας, τον τίτλο του μαθήματος που θα παρακολουθήσετε πρώτο και την ημερομηνία διεξαγωγής που σας έχει γνωστοποιηθεί.

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνετε την συμμετοχή σας στα μαθήματα on line του all4baby ενώ ακολουθεί αυτοματοποιημένη αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την κατάθεσή σας.

Βήμα 4

Έχοντας ήδη τα στοιχεία σας λαμβάνετε κλήση μέσω skype, την προγραμματισμένη ώρα και ημερομηνία που σας έχουμε γνωστοποιήσει, την οποία αποδέχεστε και είστε έτοιμη να παρακολουθήσετε την παρουσίασή μας.

Βήμα 5

Με την λήξη της παρουσίασης λαμβάνεται σχετική απόδειξη μέσω email για την εξόφληση του μαθήματος-των που παρακολουθήσατε η οποία σας αποστέλλεται και ταχυδρομικά μετά την λήξη του κύκλου των σεμιναρίων σας.

Σας περιμένουμε!

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.