όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Wednesday 23 May 2018

Μαιευτική φροντίδα στον τοκετό

photo 4 photo 5 photo 3τοκετοσ μπουκουβαλα

Εισαγωγή

Ο τοκετός είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την ζωή μιας γυναίκας και του ζευγαριού. Η εμπειρία σας αυτή, οποιοδήποτε και εάν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να είναι καλή γιατί πάνω από όλα το αξίζετε. Κατά την διάρκεια των σημαντικών αυτών ωρών οι άνθρωποι που σας συνοδεύουν, σας βοηθούν και συμπαρίστανται στην προσπάθειά σας έχουν έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό και σημαντικό ρόλο: Να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας με ασφάλεια και εξατομικευμένη φροντίδα

 

Photogallery τοκετών με το All4baby

μαία και τοκετός

Η μαία στον τοκετό -μαιευτική φροντίδα επιτόκων

 

Η μαιευτική φροντίδα στον τοκετό είναι σημαντικό να προσφέρεται σε κάθε επίτοκο καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την διατήρηση της καλής υγείας, της ασφάλειας αλλά και της βελτίωσης της συνολικής εμπειρίας της νέας μητέρας στην διάρκεια ενός τοκετού.

Κατά την διάρκεια του τοκετού η μαία θα φροντίσει για αυτήν ακριβώς την καλή σας εμπειρία, την ασφάλεια αλλά φυσικά την επιτυχία του φυσιολογικού σας τοκετού και την ανακούφισή σας από τα ενοχλήματα αυτού με σκοπό έναν καλύτερο τοκετό στην πράξη. Το αντικείμενο της μαιευτικής φροντίδας είναι τέτοιο που να θέτει στο επίκεντρο την κάθε επίτοκο ξεχωριστά και να μπορεί να κάνει τις δικές της επιθυμίες ή ανάγκες σχετικά με τον τοκετό πραγματοποιήσιμες, τα θέλω της σεβαστά και το φυσιολογικό τοκετό ευκολότερο.

Τα ανωτέρω σχετικά με την συνεισφορά της μαίας στον φυσιολογικό τοκετό αναφέρονται και σε επιστημονικά τεκμηριωμένες και στατιστικά μετρήσιμες μελέτες στην ειδική κατηγορία Τοκετός και Μαία που θα βρείτε στο all4baby.gr.

Μπορείτε και εσείς να βρείτε στο all4baby την δική σας μαία και να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας την πολύτιμη συνεισφορά της μαιευτικής φροντίδας και μία φίλη σύμμαχο στον φυσιολογικό τοκετό και τον θηλασμό. Οι μαίες του all4aby διαθέτουν άριστη κατάρτιση και γνώση πάνω στο αντικείμενο τοκετό και θηλασμό καθώς και πολύχρονη εμπειρία, κατάλληλη να βοηθήσουν και εσάς στο ταξίδι προς την μητρότητα. Γνωρίστε την δική σας μαία εδώ.

 

Συνεργασία με το all4baby στον τοκετό σας

Η συνεργασία μας μπορεί να ξεκινήσει στα πλαίσια ενός ραντεβού γνωριμίας με την μαία μας,  Γεωργία Λεζέ. Στο ραντεβού αυτό η μαία θα λάβει το ιστορικό σας και θα συζητήσει μαζί σας πτυχές του φυσιολογικού τοκετού που σας ανησυχούν περισσότερο όπως ίσως το vbac ή οι πιθανότητες επιτυχίας ενός φυσιολογικού τοκετού στο νερό ή στο μαιευτήριο ή το σπίτι ή ακόμη και το καλύτερο για εσάς δυνατό σενάριο τοκετού. Δίνεται προτεραιότητα στις εξατομικευμένες ανάγκες , απορίες και επιθυμίες σας και μπορεί να συζητηθεί η δυνατότητα και ο τρόπος ενσωμάτωσής τους μέσα στο πλάνο τοκετού σας, έτσι ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν στον τοκετό σας.

Η παρουσία του συζύγου σε αυτό το ραντεβού κρίνεται σημαντική , ιδιαιτέρως όταν επιθυμείται από το ζευγάρι η συμμετοχή του στον τοκετό.

Στο τέλος του ραντεβού θα μπορέσετε να λάβετε γνώση για τις υπηρεσίες που  σας παρέχει η συνεργασία μας και να μπορέσετε να ξεκινήσετε μαζί μας την προετοιμασίας σας με τα μαθήματα προετοιμασίας για νέους γονείς του all4baby.

 

Η μαία του all4baby

H μαία του all4baby Γεωργία Λεζέ είναι κοντά σας για να μπορέσει να σας βοηθήσει στον φυσιολογικό σας τοκετό και σε συνεργασία με άλλους επαγγελματίες υγείας.

Η συνεργασία μας μπορεί να ξεκινήσει ήδη από την εγκυμοσύνη, με την προετοιμασία σας μέσω των μαθημάτων για νέους γονείς (τοκετού-θηλασμού-φροντίδας μωρού) όπου αποκτάτε αντικειμενική αντίληψη των θεμάτων τοκετού, θηλασμού και φροντίδας νεογνού. Στην διάρκεια των μαθημάτων γνωρίζετε την μαία μας και έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις δικές σας απορίες, πεποιθήσεις και θέλω σχετικά με τον τοκετό αλλά και να βοηθηθείτε φτιάχνοντας ένα ατομικό πλάνο τοκετού.

Στην συνέχεια η συνεργασία μας στον τοκετό σας ξεκινά με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων τοκετού που μπορεί να παρουσιαστούν στο σπίτι. Η μαία μπορεί να σας επισκεφθεί κατ’οίκον ή στην μαιευτική κλινική της επιλογής σας και να σας καθοδηγήσει σχετικά με το στάδιο του τοκετού που βρίσκεστε, τι αναμένεται να συμβεί και πότε είναι η κατάλληλη ώρα προσέλευσης ή εισαγωγής σας στο μαιευτήριο. Η υποστήριξή σας παραμένει διαρκής, με τηλεφωνικές επικοινωνίες όλο το 24ωρο πριν και μετά τον τοκετό.

Στην φάση του εγκατεστημένου τοκετού το all4baby είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει ατομική και αποκλειστική συνεργασία με την μαία που θα βρίσκεται δίπλα σας, αναπόσπαστη σε όλα τα στάδια του τοκετού μέχρι την γέννηση του μωρού σας και την αποπεράτωση του πρώτου θηλασμού. Σκοπός είναι να νιώθετε ασφάλεια, σιγουριά και να λαμβάνετε έμπρακτη συμβουλευτική και βοήθεια σε κάθε στάδιο του τοκετού σας. Η αποκλειστική και συνεχής αυτή υποστήριξη θα μπορέσει να σας βοηθήσει πραγματικά, κάνοντας τα ενοχλήματα του τοκετού ηπιότερα και τον τοκετό γρηγορότερο, όπως η μαία σας ξέρει.

Στην συνέχεια της παραμονής σας στην μαιευτική κλινική ή το σπίτι , η μαία σας επισκέπτεται καθημερινά με σκοπό την απόκτηση δεξιοτήτων μητρότητας όπως η εκμάθηση του μητρικού θηλασμού στην πράξη, η αποφυγή επιπλοκών και η φροντίδα του μωρού σας. Είναι προσωπικός στόχος μας με την έξοδό σας από το μαιευτήριο η  κάθε μητέρα να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και ικανότητα να αντεπεξέλθει στον νέο της ρόλο. Εμπιστευθείτε μας!

 

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.