όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Wednesday 21 March 2018

Τι εξοπλισμό χρειάζεστε για την επιστροφή στην εργασία και τον θηλασμό;

Ανάλογα με την ηλικία του μωρού σας, η επιστροφή στην εργασία σας απαιτεί και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αυτός περιλαμβάνει κατάλληλο θήλαστρο για τις ανάγκες σας, δοχεία ή σακουλάκια αποθήκευσης γάλακτος για το μωρό σας, ψυγείο ή δοχείο μεταφοράς για σταθερή θερμοκρασία, καθαρισμό ή αποστείρωση.

Το καταλληλότερο θήλαστρο είναι αυτό που ταιριάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Όταν οι αντλήσεις που πρέπει να κάνετε την ημέρα είναι πάνω από μία και βρίσκεστε στην περίοδο γαλουχίας πριν τους 6 μήνες τότε η ενοικίαση ενός επαγγελματικού θηλάστρου ή ενός θήλαστρο δύο φάσεων είναι ιδανική λύση για εσάς καθώς παρομοιάζει (στο μέτρο που μπορεί αυτό να επιτευχθεί) την θηλαστική κίνηση του μωρού σας και έτσι η παραγωγή του γάλακτος θα παραμείνει σταθερή. Μετά τον 6ο μήνα οι ανάγκες σε αντλήσεις μειώνονται αισθητά καθώς τα γεύματα θηλασμού του μωρού σας αντικαθίσταται από στερεές τροφές. Σε αυτή την φάση ένα απλό θήλαστρο μπαταρίας για σποραδική χρήση μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σας.   Ενημερωθείτε εδώ  για το κατάλληλο θήλαστρο για εσάς και λάβετε επαρκής οδηγίες για μια καλή και άνετη άντληση γάλακτος 

Για την φύλαξη ή συλλογή του γάλακτος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δοχεία φύλαξης χωρίς disphenol A ( προϊόντα πολλαπλής χρήσης) ή και σακουλάκια αποθήκευσης γάλακτος (προϊόντα μίας χρήσεως). Τα πρώτα είναι μπουκάλια χωρίς πιπίλα που πλένονται και αποστειρώνονται μετά από κάθε χρήση ενώ τα δεύτερα πετιούνται αμέσως μετά την χρήση τους. Και οι δύο επιλογές είναι εξίσου ασφαλείς.

Για την μεταφορά του γάλακτος από την δουλειά στο σπίτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσαντάκι μεταφοράς , ψυγειάκι με παγοκύστες ή μια σακούλα με παγοκύστες. Συνήθως τα αξεσουάρ μεταφοράς διατηρούν το γάλα σας σε σταθερή θερμοκρασία 8-15 βαθμούς και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσα στο επόμενο 24ωρο.

 

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κιφησίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Leave a comment

Send comment »

All4baby Center & All4baby@Home

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

Η Διεύθυνση του Γραφείου μας

Κορινθίας 2, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Γραφείου: 210-7485743, 697-8837806

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.