όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Friday 20 July 2018

Διατροφολογία – Διαιτολογία

Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και Μετά

Εισαγωγή

Η περιγεννητική περίοδος που απαρτίζεται από τους μήνες και τις εβδομάδες εγκυμοσύνη και λίγο μετά τον τοκετό είναι μία ξεχωριστή περίοδος με ξεχωριστές ανάγκες για το σώμα.

Στην εγκυμοσύνη

Οι διατροφικές ανάγκες βρίσκονται στο ζενίθ της ζήτησης για ποιότητα και μείωση των καταχρήσεων. Η περίοδος αυτή αλλάζει ραγδαία το μεταβολισμό του σώματος και μπορεί να προσάψει κάποια επιπλέον κιλά που να αυξήσουν το βάρος σας και να μειώσουν την αυτοπεποίθηση και δραστηριότητα σας.

Επίσης κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών πιθανά προβλήματα όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η προεκλαμψία και το οίδημα να κάνουν ακόμα πιο αναγκαία την συμβουλευτική σε θέματα διατροφής για την διατήρηση του βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα και την διατήρηση της καλής σας υγείας.

Στην λοχεία

Πολλές γυναίκες αδυνατούν ή δοκιμάζουν λάθος τρόπου απώλειας των κιλών της εγκυμοσύνη τους αμέσως μετά τον τοκετό σε μια καταδιωκτική προσπάθεια να γίνουν πιο λεπτές και από πριν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαντλούν τον εαυτό τους το σώμα τους, να μειώνουν την ποσότητα τον απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στην κυκλοφορία τους, να καταφεύγουν σε υπερβολικές δίαιτες αφαγίας και εν κατακλείδι να έχουν εμπειρία έντονων συναισθηματικών διαταραχών.

Συνεδρίες

Oι διατροφικές συμβουλές των ειδικών επιστημόνων του κέντρου μας θα αποτελέσουν μοχλό για μια υγειή πρόσληψη βάρους και έναν υγειή μεταβολισμό τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και στον τοκετό και το θηλασμό.

Οι συνεδρίες γίνονται ατομικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του all4baby από ειδικευμένη Διατροφολόγο – Διαιτολόγο με ειδίκευση στην περιγεννητική περίοδο και το θηλασμο.

Κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας!

 

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.