όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Wednesday 23 May 2018

Πληροφορίες

 

To all4baby φτιάχτηκε το 2011 από την μαία Γεωργία Λεζέ με σκοπό την υποστήριξη των νέων μητέρων στην φυσιολογικό τοκετό , τον θηλασμό και την μητρότητα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θηλασμού και φροντίδας που κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης στοχεύουν στην δική σας προετοιμασία για το ρόλο της μητέρας και την έμπρακτη υποστήριξη των δικαιωμάτων στην υγεία της νέας οικογένειας και της υποστήριξης των δικών σας προτεραιοτήτων στον τοκετό και το θηλασμό.

Η δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε κάθε νέα μητέρα που επιθυμεί τον φυσιολογικό τοκετό να φέρει σε πέρας και με ασφάλεια αυτό το έργο της αναπόσπαστη από περιττές διαδικασίες και πράξεις που πλήττουν τα θέλω και τις αξιώσεις της. Στοχεύουμε στην φιλική προσέγγιση στην γέννα και τον θηλασμό με επίκεντρο την νέα μητέρα και το σύντροφό της και προσφέρουμε μαιευτική φροντίδα ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα σε όλες τις μητέρες είτε σε τοκετό στο μαιευτήριο είτε στο σπίτι.

Αναγνωρίζουμε την ανάγκη ιατρικής φροντίδας των νέων μητέρων στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό και διαμορφώσαμε συνεργασίες με επαγγελματίες ιατρούς που θέλουν , μπορούν και σέβονται την προσπάθειά σας να γεννήσετε καλά και φυσιολογικά το υπέροχο, πολύτιμο μωρό σας.

Η φροντίδα που προσφέρουμε στις νέες μητέρες ακολουθεί και την υποστήριξη από το μαιευτήριο έως και ότου ή ίδια αποφασίσει να σταματήσει με το θηλασμό. Προσπαθούμε μέσω της ιδιότητας του συμβούλου θηλασμού να δώσουμε την καλύτερη αρχή στην θηλάζουσα μητέρα και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί στο θηλασμό με σκοπό την ομαλή γαλουχία.

Η υπηρεσίες μας συμπληρώνονται επίσης με μαθήματα βρεφικού μασάζ για νέες μητέρες,συναντήσεις μαμάδων με σκοπό την υποστήριξη της μητρότητας και σεμινάρια πρώτων βοηθειών για νεόυς γονείς, έτσι ώστε να νιώθετε έτοιμη να αντιμετωπίσετε το κάθε επείγον.

 

Περιμένουμε και εσάς να μας δώσετε την ευκαιρία της συνεργασίας μας !

All4baby 
Κορινθίας 2 και Κηφισίας
Αμπελόκηποι
ΤΚ.11526
Τηλ. 210-7485743/ 6978837806

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.