όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Wednesday 23 May 2018

Σκοπός

  
To Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας all4baby

Το all4baby ιδρύθηκε το 2011 με ιδιωτική πρωτοβουλία της μαίας Γεωργίας Λεζέ σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε, μέσω της ενημέρωσης και της εξατομικευμένης φροντίδας στην μητρότητα, την ανάγκη των νέων μητέρων να υποστηρίζονται έμπρακτα και να ενημερώνονται σωστά σχετικά με θέματα τοκετού , θηλασμού, φροντίδας μωρού.
Στο κέντρο μας κάθε νέα μητέρα ( και μπαμπάς) έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με επαγγελματίες άρτια καταρτισμένους στο αντικείμενο μαιευτική φροντίδα και να επιλέξει υπηρεσίες που θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει γνώση, αυτοπεποίθηση, εμπειρία αλλά και μοναδικούς συμμάχους για να πραγματοποιήσει τους στόχους της/του και να διευκολυνθεί στο νέο της/του ρόλο.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας μπορείτε να παρακολουθήσετε από την εγκυμοσύνη σας μαθήματα τοκετού, θηλασμού και φροντίδας μωρού που θα σας βοηθήσουν με απλές , κατανοητές και ρεαλιστικές συμβουλές να πετύχετε τον φυσιολογικό τοκετό , να διευκολυνθείτε στον θηλασμό και να έχετε αυτοπεποίθηση σχετικά με την φροντίδα του πολύτιμου μωρού σας.
Για την φροντίδα στον φυσιολογικό σας τοκετό η μαία μας και εισηγήτρια των μαθημάτων προετοιμασίας για νέους γονείς μπορεί να σας υποστηρίξει, σε συνεργασία με δικό μας συνεργάτη -μαιευτήρα ή με τον γιατρό της επιλογής σας, στο μαιευτήριο της επιλογής σας και κατά την διάρκεια του τοκετού σας εφαρμόζοντας στην πράξη το δικό σας πλάνο τοκετού. Σε αυτή την υπηρεσία δίνουμε έμφαση στα δικά σας θέλω και προτεραιότητες και αντιμετωπίζουμε μαζί, χέρι χέρι , τις διαφορετικές προκλήσεις ενός φυσιολογικού τοκετού.
Επόμενη του τοκετού είναι η φροντίδα στο θηλασμό, όπου κάθε νέα μητέρα μπορεί να επιλέξει μια κατ’οίκον ή στο μαιευτήριο επίσκεψη από την σύμβουλο θηλασμού IBCLC και μαίας μας Γεωργία Λεζέ και να λύσει κάθε πρόβλημα σχετικά με το θηλασμό και το νεογέννητο μωρό της όπως η σωστή τεχνική , το πρόγραμμα του μωρού και η διαχείριση του ύπνου του!
Ακολουθούν συναντήσεις μαμάδων μετά τον τοκετό που συνδυάζουμε με μαθήματα βρεφικού μασάζ και σεμινάρια πρώτων βοηθειών μόνο για γονείς στα πλαίσια των οποίων παρέχουμε συμβουλευτική σε θέματα ασφάλειας , αντιμετώπισης και πρόβλεψης σοβαρών τραυματισμών στην παιδική και βρεφική ηλικία.
Το πρόγραμμά μας εμπλουτίζεται σε ετήσια βάση με δωρεάν ημερίδες και σεμινάρια για να μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα και να αλληλεπίδράσουμε με όποια μαμά θέλει να έρθει από κοντά και να γνωρίσει το κέντρο μας!
Ενημερωθείτε από το site και την ιστοσελίδα μας για όλες τις υπηρεσίες και ημερομηνίες διεξαγωγής μαθημάτων. Σας περιμένουμε!
H σελίδα μας και τα social media all4baby
Το All4baby.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα, του πρότυπου Κέντρου Μαιευτικής Φροντίδας all4baby. Ειδικευόμαστε στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση με βάση της σύγχρονες ανάγκες , αντιλήψεις και μεθόδους για μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, έναν φυσιολογικό τοκετό, έναν εύκολο θηλασμό και μια αρμονική ζωή με το μωρό στο σπίτι. Τα θέματά μας ανανεώνονται διαρκώς και οι συγγραφείς και συνεργάτες μας δέχονται email σχετικά με ερωτήσεις θεμάτων που σας απασχολούν.
Μπορείτε κι εσείς να στείλετε οποιαδήποτε ερώτηση με βάση άρθρο που έχετε διαβάσει και σας απασχολεί ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση! Είμαστε εδώ πρόθυμοι να βοηθήσουμε.
Το κανάλι μας You Tube
Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο you tube κανάλι μας που δημιουργήθηκε για την προβολή και διάδοση τεχνικών μητρότητας όπως το βρεφικό μασάζ, το μπάνιο , η τεχνική θηλασμού κ.λ.π.
Είμαστε μαζί σας με ένα κλικ σε κάθε δυσκολία και μακριά όσο ένα τηλέφωνο για να σας βοηθήσουμε στην δική σας ανάγκη ως μητέρα!

 

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.