όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Saturday 17 March 2018

Παροχή Επείγουσας Φροντίδας σε Παιδιά και Βρέφη (EFR)-Emergency First Response Care for Children (EFR)

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα Emergency First Response Care for children/ Παροχή επείγουσας φροντίδας σε παιδιά και βρέφη;

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνετε σε άτομα κάθε ηλικίας που θα ήθελαν ή έχουν αυξημένες τις πιθανότητες να παρέχουν επείγουσα φροντίδα σε παιδιά. Είναι κατάλληλο για όλα τα άτομα που θέτουν ως πρωταρχικό σημείο εστίασης παροχής φροντίδας την ευημερία και ασφάλεια των παιδιών (νεογέννητο- βρέφος- νήπιο- παιδί).

Γονείς , επαγγελματίες υγείας (μαίες- γιατροί- νοσηλευτές- ιατρικoί επισκέπτες), βρεφονηπιοκόμοι, παιδαγωγοί κ.λ.π. είναι μερικές από τις κατηγορίες που το πρόγραμμα Care for Children – Φροντίδα παιδιών και βρεφών απευθύνεται.

Τι διδάσκει το πρόγραμμα και πώς;

Στο πρόγραμμα Emergency First Response Care for Children διδάσκεται ο τρόπος παροχής επείγουσας φροντίδας σε τραυματίες ή ασθενείς που είναι παιδιά και βρέφη. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού ο κάθε συμμετέχων μαθαίνει, εξασκεί και εφαρμόζει δεξιότητες επείγουσας φροντίδας σε ένα χαλαρό περιβάλλον χωρίς άγχος το οποίο ενθαρρύνει την δράση. Ο τρόπος διδασκαλίας με απλά βήματα διδάσκει στους συμμετέχοντες έναν εύκολο τρόπο να θυμούνται αποτελεσματικά και με ακρίβεια , και να χρησιμοποιούν τις κατάλληλες διαδικασίες επείγουσας φροντίδας όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα παιδί που έχει ανάγκη.

 Πώς μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Σεμιναρίων… 

Επισκεφθείτε τις παράπλευρες σελίδες του site μας , μάθετε για τις διδασκόμενες δεξιότητες και δηλώστε συμετοχή…..

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.