όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Saturday 17 March 2018

Παγκόσμια ημέρα της μαίας! Χρόνια πολλά!


{preheader}
{webversion} | {unsub} | {profile}
 
{subject}
 

%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%b1%cf%82

 
Παγκόσμια ημέρα της Μαίας!
Σήμερα γιορτάζει η καλύτερη σου φίλη στην μητρότητα η μαία! Ευχήσου της χρόνια πολλά. διέδωσε την δουλειά της στις φίλες σου και εάν ακόμη δεν έχεις βρεί την δική σου αναζήτησέ την κοντά μας. Μάθε για την μαία και την βοήθεια που μπορεί να σου προσφέρει!
 

 

Τι είναι η μαία και τι βοήθεια μπορεί να σου προσφέρει;

photo 3

H μαία είναι ένα πανάρχαιο επάγγελμα με δραστηριότητα την μητρότητα και την βοήθεια στο νεογέννητο και την νέα μητέρα. Οι γνώσεις και δεξιότητες μιας μαίας μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις απορίες στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον θηλασμό και να σε βοηθήσουν στο ταξίδι της γέννησης για μια ομαλότερη ,ασφαλέστερη, ανώδυνη και πιο επιτυχημένη μετάβαση στο νέο σου ρόλο ως μητέρα. Ενημερώσου εδώ για την βοήθεια που μπορεί να σου προσφέρει η μαία στον τοκετό, τον θηλασμό και την εγκυμοσύνη.

read more
 

 

Προετοιμασία για την μητρότητα από την μαία!

Η μαία μπορεί να σε βοηθήσει ήδη από την εγκυμοσύνη με μαθήματα, συναντήσεις ή συνεδρείες να λύσεις όλες τις απορίες σου, να διώξεις της φοβίες και να απομακρυνθείς από τους μύθους σχετικά με τον τοκετό, τον θηλασμό και την φροντίδα του μωρού σου. Μάθε περισσότερα για τα μαθήματα προετοιμασίας για νέους γονείς και δήλωσε συμμετοχή!

read more

Η βοήθεια στον τοκετό από μαία!

Η συνεργασία σου με την μαία μπορεί να μειώσει την ανάγκη καισαρικής, χρήσης φαρμακευτικών μεθόδων αναλγησίας και άστοχων παρεμβάσεων στον τοκετό όπως επίσης και να συμβάλει σε μια καλύτερη εμπειρία τοκετού. Η μαία σου δεν είναι εκεί δίπλα σου απλώς για μια συμπαράσταση ή για να βοηθήσει κάποιο μαιευτήρα αλλά αποκλειστικά για εσένα και την ασφάλειά σου, με στόχο τον καλύτερο τοκετό με ολιστική προσέγγιση φροντίδας. Διάβασε για την βοήθειά μιας μαίας στον τοκετό και πως μπορείς και εσύ να εποφεληθείς!

read more
 

 

Μαία στον θηλασμό!

Η συνεργασία σου με μία μαία σύμβουλο θηλασμού IBCLC δεν θα σε αφήσει ποτέ μόνη σου καθώς θα σου προσφέρει την δυνατότητα άμεσης βοήθειας στο νέο σου έργο ως μητέρα για όσο διάστημα εσύ το χρειάζεσαι. Με την μαία δεν θα νιώσεις μόνη ή αβοήθητη στα δύσκολα και σίγουρα αν την ακούσεις θα έχεις την εγκυρότερη, σωστότερη και αμεσότερη απάντηση στο πρόβλημα θηλασμού που αντιμετωπίζεις! Μάθε για την βοήθεια στο θηλασμό που μπορεί να σου προσφέρει μια μαία σύμβουλος θηλασμού!

read more
 

%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κιφησίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Leave a comment

Send comment »

All4baby Center & All4baby@Home

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

Η Διεύθυνση του Γραφείου μας

Κορινθίας 2, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Γραφείου: 210-7485743, 697-8837806

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.