όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Sunday 15 July 2018

Καλως Ήρθατε!

Καλώς ήρθατε στο All4Baby, ένα site φτιαγμένο για τις ανάγκες της μέλλουσας μητέρας, του πατέρα, του μωρού και της νέας οικογένειας.

Στις σελίδες του site αυτού έμπειροι επιστήμονες και καταξιωμένοι συνεργάτες καλύπτουν θέματα για την σύλληψη, την εξωσωματική, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό και το μωρό σας.

Η θεματολογία συνεχώς εμπλουτίζεται, καλύπτοντας σημαντικό φάσμα ερωτήσεων γενικού περιεχομένου για την αναπαραγωγική, τη μαιευτική φροντίδα και την ολιστική αντιμετώπιση της εγκυμοσύνης , των νέων γονέων και του μωρού.

Τα θέματά μας βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες πηγές της διεθνούς βιβλιογραφίας και όχι σε προσωπικές απόψεις και εμπειρίες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η αντικειμενικότητα της ενημέρωσης και η έγκυρη πληροφόρησή σας.

Η αναβάθμιση των θεμάτων είναι μία από τις προκλήσεις μας. Όλοι εμείς πιστεύουμε στην αντικειμενική τεκμηριωμένη ενημέρωσή. Γι αυτό και τα θέματα αναβαθμίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους συνεργάτες μας που έχουν αναλάβει τις διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των διαύλων επικοινωνίας της αντίστοιχης ενότητας.

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κιφησίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Leave a comment

Send comment »

All4baby Center & All4baby@Home

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

Η Διεύθυνση του Γραφείου μας

Κορινθίας 2, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Γραφείου: 210-7485743, 697-8837806

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.