όλα για την μέλλουσα μητέρα!

Sunday 18 February 2018

H μαία στον τοκετό

 

photo 3 photo 5 photo 4

 

Η μαιευτική φροντίδα στον τοκετό είναι σημαντικό να προσφέρεται σε κάθε επίτοκο καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την διατήρηση της καλής υγείας, της ασφάλειας αλλά και της βελτίωσης της συνολικής εμπειρίας της νέας μητέρας στην διάρκεια ενός τοκετού.

Κατά την διάρκεια του τοκετού η μαία θα φροντίσει για αυτήν ακριβώς την καλή σας εμπειρία, την ασφάλεια αλλά φυσικά την επιτυχία του φυσιολογικού σας τοκετού και την ανακούφισή σας από τα ενοχλήματα αυτού με σκοπό έναν καλύτερο τοκετό στην πράξη. Το αντικείμενο της μαιευτικής φροντίδας είναι τέτοιο που να θέτει στο επίκεντρο την κάθε επίτοκο ξεχωριστά και να μπορεί να κάνει τις δικές της επιθυμίες ή ανάγκες σχετικά με τον τοκετό πραγματοποιήσιμες, τα θέλω της σεβαστά και το φυσιολογικό τοκετό ευκολότερο.

Τα ανωτέρω σχετικά με την συνεισφορά της μαίας στον φυσιολογικό τοκετό αναφέρονται και σε επιστημονικά τεκμηριωμένες και στατιστικά μετρήσιμες μελέτες στην ειδική κατηγορία Τοκετός και Μαία που θα βρείτε στο all4baby.gr.

Μπορείτε και εσείς να βρείτε στο all4baby την δική σας μαία και να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας την πολύτιμη συνεισφορά της μαιευτικής φροντίδας και μία φίλη σύμμαχο στον φυσιολογικό τοκετό και τον θηλασμό. Οι μαίες του all4aby διαθέτουν άριστη κατάρτιση και γνώση πάνω στο αντικείμενο τοκετός και θηλασμός καθώς και πολύχρονη εμπειρία, κατάλληλη να βοηθήσουν και εσάς στο ταξίδι προς την μητρότητα. Γνωρίστε την δική σας μαία εδώ.

Διώξτε όλους τους φόβους και ανησυχίες με την βοήθεια της μαίας!Κλείστε ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας μας και λύστε όλες τις απορίες σχετικά με τον φυσιολογικό τοκετό και τον θηλασμό βρίσκοντας την δική σας μαία Τώρα!

Βρείτε μαία

 

Μαθήματα τοκετού all4baby

Posted in: μαιευτική φροντίδα στον τοκετό

Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας

all4baby center

Κορινθίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11526, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7485743, 697-8837806

Άμεση επικοινωνία

Powered by WordPress. Crossover Theme by AWESEM.